Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. ΤαεΚβοΝτο Φθιώτικο Αδαμαστο Πνεύμα στο 1st European Taekwondo kids Championship

Στις 7-8/2/2015  τρεις αθλητές του Α.Σ. ΤαεΚβοΝτο Φθιώτικο Αδαμαστο Πνεύμα έλαβαν μέρος στο 1st European Taekwondo kids Championship που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας. Οι μοναδικοί αθλητές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα οι αθλητές  Αγοριτσα-Αρτεμια  Κιτσιου ,  Κωνσταντίνος Βλαχάκης και  Μιχαήλ Ρίζος.
Την 5η θέση κατάφερε να κατακτήσει ο Ρίζος Μιχαήλ μετά από 3 αγώνες  κερδίζοντας 2 Τούρκους αθλητές και χάνοντας δυστυχώς που τον Ρωσο αθλητη ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση της κατηγορίας. Ο Βλαχάκης Κωνσταντίνος κατάφερε να μπει στην δεκάδα  μετά από 2 πολύ καλούς αγώνες ενώ η Κιτσιου Αγοριτσα-Αρτεμια ήταν άτυχη αφού από τον πρώτο αγώνα πέτυχε το φαβορί της κατηγορίας όπου τελικά κατέκτησε το χρυσό αν και η αθλήτρια μας έπαιξε με πάθος και πεισμα μη μπορώντας όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.
Η προπονητρια Λιτοπουλου Ιωαννα δήλωσε : Αισθάνομαι πολύ περήφανη για αυτό που κατάφεραν οι αθλητές μου και δεν εννοώ μόνο το αποτέλεσμα αλλά όλη την διαδικασία την οποία πέρασαν για να φτάσουν μέχρι εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αθλητές  ηταν απο τους μικροτερους των κατηγοριων μιας και ειναι γεννημενοι το 2005 σε αντίθεση με τους περισσοτερους που ήταν το 2004. Ήταν μια μοναδική εμπειρία με μεγάλες συγκινήσεις και φυσικά αυτό είναι μόνο η αρχή. Στην διοργάνωση συμμετείχαν 240 αθλητές από 18 χωρες.








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη