Oλοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου 2015

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, που διεξήχθη το διήμερο 6 & 7 Φεβρουαρίου 2015 στην Αθήνα. Στην εναρκτήρια συνεδρίαση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ καθηγητής Χαράλαμπος Κοκκώσης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο του ΕΑΠ το οποίο αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΑΕΙ, παρέχοντας υψηλότατου επιπέδου εκπαίδευση, αξιοποιώντας και εξελίσσοντας τις σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Στο Συνέδριο παρουσιάσθηκαν 110, πολύ υψηλού επιπέδου, εργασίες, από 215 συγγραφείς σε 22 ενότητες/συνεδρίες. Πολλές από τις εισηγήσεις περιελάμβαναν ερευνητικά αποτελέσματα Καθηγητών και Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού σε συνεργασία με Μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΕΑΠ.
Συνολικά συμμετείχαν περίπου 200 σύνεδροι και τα σχόλια των συμμετεχόντων, τόσο για το ακαδημαϊκό, όσο και για το οργανωτικό μέρος του Συνεδρίου, ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν  στην πρώτη αυτή προσπάθεια και δεσμεύεται ότι θα προσπαθήσει να καθιερώσει το Συνέδριο ως ένα ετήσιο σημαντικό διεθνές ραντεβού ερευνητών στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας.
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, σύνεδροι και ο ομιλητής Ε. Ξανθάκης, πρώην Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη