3 Days Parties . . . @ Acro All Day Bar

Υποδεχόμαστε την άκρως διασκεδαστική περίοδο των Αποκρεών με 3 Days Parties. 3 Parties διαφορετικά μεταξύ τους . .. Κάθε Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή του Φεβρουαρίου.

Την έναρξη των parties και της ξέφρενης διασκέδασης κάνει το "Wine & Beer Kick Off . . . Till You Drop" party. . . Τι θα έλεγες λοιπόν άν σήμερα 06.02.2015, με 15€ σου δινόταν η ευκαιρία να πιείς ΟΣΟ ΚΡΑΣΙ & ΜΠΥΡΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ από την πλούσια κάβα μας, απολαμβάνοντας τον τόσο ιδιαίτερο χώρο & την τόσο ξεχωριστή μουσική ? 

Σκυτάλη αυτό το Σάββατο (07.02.2015) παίρνει το party θεσμός "Gold Decates Party", όπου οι χρυσές δεκαετίες 80s-90s-00s ξαναζωντανεύουν με τρόπο μαγικό από τον ραδιοφωνικό παραγωγό - dj - remixer Αργύρη Ναστόπουλο (Πρώην μέλος του συγκροτήματος ΟΝΕ) και μας καλούν σε ένα ξέφρενο party μέχρι τις πρώτες (και όχι μόνο) πρωινές ώρες.

Ενώ αυτή την Κυριακή (08.02.2015), η διάθεσή μας για γνωριμίες (κι έχοντας ως προπομπό τη γιορτή των ερωτευμένων), επιβάλλουν ένα"ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ" party . . . Ένα πάρτυ που μπορεί να το επισκεφτείς μόνος & να φύγεις με την καταλληλότερη "παρεά" !! Νιώθεις έτοιμος να προκαλέσεις την τύχη σου και να το ακολουθήσεις ?? 

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ PARTIES ΣΤΟ ACRO ALL DAY BAR ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ . . . ΚΑΘΕ 3ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ . . . & ΝΕΑ PARTIES !!

Μία δοκιμή . . . είναι αρκετή για να ξαναεμπιστευθείς τη διασκέδασή σου ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ!!

Acro All Day Bar
Ηρακλειδών 52
Πεζόδρομος Θησείου
Reserve : 6982 178813

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη