ΛΑ.Ο.Σ.: Τώρα η Ελλάδα θέλει την βοήθεια όλων μας!

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε συμφωνούμε είτε όχι, ακόμη και αν έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διαφορές , η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ελληνική κυβέρνηση που τώρα δίνει μια μάχη , μια μάχη που δεν την έδωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις , ούτε του Γ. Παπανδρέου, ούτε του κ. Παπαδήμου, ούτε του κ. Σαμαρά. Υλοποιεί, σε γενικές γραμμές, την πρόταση που είχε κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Γ. Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση Παπαδημου και την αρνήθηκαν όλοι τότε.

Είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Έγινε δύσκολη με το πέρασμα του χρόνου. Εάν αυτά τα πράγματα γινόντουσαν το 2011 , που ο ΛΑ.Ο.Σ. τα πρότεινε, θα είχαμε μια πάρα πολύ διαφορετική εξέλιξη , τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά . Πολύ καλύτερα.

Τώρα το σύνολο του πολιτικού κόσμου , πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται . Δεν μπορούμε να μην θέλουμε να πετύχει αυτή η προσπάθεια φυγής από την λιτότητα.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα , εξαιρετικά δύσκολα. Τώρα η Ελλάδα θέλει την βοήθεια όλων μας. Κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί. Αν αποτύχει κανείς δεν θα είναι ευτυχισμένος.

                                                                                                   Θ. Τουσιάδης

                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                    Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη