Προπονητική και ενημερωτική διημερίδα από τον σύλλογο «Τραχίνα»


Ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η «Τραχίνα» σας προσκαλεί  σε ανοιχτή  προπονητική και ενημερωτική διημερίδα  που διοργανώνει στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2015.
Πρόγραμμα διημερίδας.
Σάββατο 7/2/2015 και ώρα 15:30 , επίδειξη προπονητικής τεχνικής στο Δ.Α.Κ  Λαμίας , από τον προπονητή Δημήτρη Κασίμη.
Σάββατο 7/2/2015 και ώρα 20:00 , ομιλίες στο ξενοδοχείο «Έλενα»  από :
Την Ελένη Καπρέλη , πρόεδρο  Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, με θέμα «Ορεινό και μεγάλων αποστάσεων τρέξιμο: Επιδημιολογία, πρόληψη και αρχές αποκατάστασης τραυματισμών»
Τον Δημήτρη Κασίμη , επαγγελματία προπονητή τριάθλου , με θέμα « την  παροχή θεωρητικών συμβουλών για τη σωστή άσκηση,  τη διατροφή,  την πρόληψη τραυματισμών την  επίδειξη τεχνικών στοιχείων  και  την  πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία για τους αγώνες στόχους των αθλητών»
Κυριακή 8/2/2015 και ώρα 9:30, προπονητικό πρόγραμμα 2 ωρών, long run και επίδειξη τεχνικών από τον Δημήτρη Κασίμη στο Ισιαδάκι .
Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας : http://trahina-runners.blogspot.gr/  και στο Facebook : Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6975901729

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη