Πορτοκαλί Λαμία: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου


κίνημα ελευθέρων πολιτών «Πορτοκαλί» - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
                                 Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ- Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΣΟΣ !
             Με τη λέξη «καρκίνο» χαρακτηρίζουμε   ένα   σύμπλεγμα νόσων   που σχετίζονται με τον   ανεξέλεγκτο   πολλαπλασιασμό και   την ανοργάνωτη ανάπτυξη  των προσβεβλημένων κυττάρων.  Ο καρκίνος   είναι η πρώτη αιτία   θανάτου παγκοσμίως.   Κάθε χρόνο περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι   χάνουν τη ζωή   τους    και  11  εκατομμύρια   νοσούν,  το 70%  των οποίων σε χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος.

           Στη σύγχρονη πραγματικότητα η μάστιγα του καρκίνου αγγίζει όλη  την  ανθρωπότητα, καθώς  σχεδόν κάθε άνθρωπος  θα έρθει  αντιμέτωπος  με την ασθένεια αυτή, είτε σαν ασθενής, είτε στο οικογενειακό του περιβάλλον.
          Η Παγκόσμια ημέρα του καρκίνου είναι μια ευκαιρία να υψώσουμε όλοι συλλογικά τις φωνές μας στο όνομα της   βελτίωσης   της   γενικής γνώσης γύρω   από τον καρκίνο   και με αυτόν τον τρόπο να διαλευκανθούν παρανοήσεις  σχετικά με την ασθένεια. Επάρατη  νόσος είναι η άγνοια, ο καρκίνος είναι απλά άλλη μια ασθένεια!
            Η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ   και ο  επικεφαλής της Γ. Σαγιάς   ζητούν   από τους αρμόδιους φορείς να διαθέσουν χρήματα για την ενίσχυση προγραμμάτων καταπολέμησης του καρκίνου και άμεσης στήριξης όσων χρήζουν βοηθείας .
Η υγεία πάνω απ΄ τις δημόσιες σχέσεις !

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                        «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ
Χριστίνα Πρίμπα – Λόη

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη