Xinis Education Festival 2015: Δωρεάν σεμινάρια αφιερωμένα στον τομέα του Business από το Meditterranean College Θεσσαλονίκης!


Θεσσαλονίκη, 20/03/2015
Δελτίο Τύπου
Xinis Education Festival 2015: Δωρεάν σεμινάρια αφιερωμένα στον τομέα του Business
Από το Meditterranean College Θεσσαλονίκης!
Μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα  στον Τομέα του Business, διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’15», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.
Την Δευτέρα 23 Μαρτίου στη 13.00, καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Mediterranean College, Κωνσταντίνος Τσερμενίδης θα παρουσιάσει ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, με θέμα: «Προϋπολογισμός Κόστους με τη Χρήση Εμπειρικών Μεθόδων». Θα πραγματοποιηθεί μεθοδική παρουσίαση των βασικών αρχών πού διέπουν την σύνταξη του προϋπολογισμού κόστους και των βασικών παραμέτρων πού οδηγούν στην ολοκλήρωσή του και στην εφαρμογή του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατία 2-4 Θεσσαλονίκη.
Την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 18.00, η σχολή Business θα παρουσιάσει το σεμινάριο: «Digital Marketing», εισηγήτρια του οποίου θα είναι η κυρία Πηγή Βαρδίκου, Group Marketing Director TETOMA A.E. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τα διαφορετικά social networks και να μάθουν τεχνικές για την αξιοποίησή τους για την δημιουργία εσόδων ή branding.
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Mediterranean College, Θεσσαλονίκη
Egnatia 2-4
tel.: +30 2310 547708
fax: +30 2312 202620  / website: www.medcollege.edu.gr

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη