Το Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Λαμίας στο Ορφανοτροφείο Αρρένων

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου και του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως το άρρεν τμήμα του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Λαμίας, υπ’ ευθύνη του Πρωτοπρεσβ. Π. Παναγιώτου Λιτόπουλου, των κατηχητών κ.κ. Αθανασίου Σκαρμούτσου, Αποστόλου Ζιώγα και Νικολάου Αγγελάκη και των κηδεμόνων των παιδιών πραγματοποίησε επίσκεψη το απόγευμα του Σαββάτου στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας.

Μετά τη θερμή υποδοχή της Ελένης Κακαράντζα, υπεύθυνης του ιδρύματος και των παιδιών, τα αγόρια του κατηχητικού έψαλλαν το Χριστός Ανέστη και προσέφεραν δώρα και γλυκά στα παιδιά του ιδρύματος, δείχνοντας έτσι την αγάπη, το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη τους προς αυτά. Μετά τα παιδιά χάρηκαν παίζοντας ποδόσφαιρο στο γήπεδο του ιδρύματος με τις μπάλες που χάρισε το κατηχητικό.

Στο τέλος τα παιδιά δροσίστηκαν με παγωτά, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους, το καλοκαίρι στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καινούριο Λοκρίδος.

Εκ του Κατηχητικού Σχολείου 







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη