Περιφερειακή συνεδρίαση στελεχών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Στερεάς Ελλάδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παρουσία του Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη Μοίρα, του Γενικού και Οικονομικού Διευθυντή Κώστα Συψή και του Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής Νίκου Ντίνου συνήλθε την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 στη Λιβαδειά, γενική συνεδρίαση του Κινήματος στη Στερεά Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας τη συμμετοχή συντονιστών ανά νομό, Συντονιστικών Επιτροπών και πολιτευτών.

Η συνεδρίαση περιείχε πολύωρη συζήτηση επί των τρεχουσών κεντρικών πολιτικών εξελίξεων, ενώ εξετάστηκαν διεξοδικά διάφοροι τρόποι προβολής των θέσεων και των απόψεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις πόλεις και τις περιοχές της Περιφέρειας, ανάδειξης του ρόλου και της συμβολής του Κινήματος στην κυβέρνηση καθώς και διείσδυσης σε όσο το δυνατό περισσότερες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Ενδελεχώς συζητήθηκε και η καλύτερη οργάνωση του Κινήματος, μαζί με την υλοποίηση του νέου οργανογράμματος, κεντρικά και ανά περιφέρεια και Συντονιστική Επιτροπή. Η συνεδρίαση προσέλκυσε το ενδιαφέρον και τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες περιφερειακές συνεδριάσεις προγραμματίζονται για όλη την Ελλάδα και στη Λιβαδειά έγινε το ξεκίνημα.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη