Let΄s do it Lamia Γυμναστήρια Λαμία «ballad center»

Let's do it Lamia

To γυμναστήριο '' ballad center '' στα πλαίσια της Εθελοντικής Καμπάνιας Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 καθαρισμό στο άγαλμα του Αχιλλέα και στην ευρύτερη περιοχή της εκκλησίας του Άγιου Λουκά.​
Με χαρά διαπιστώθηκε πως γενικότερα ο χώρος ήταν αρκετά καθαρός, παρόλα αυτά μικροί μεγάλοι κάνανε την περιοχή να λάμπει.
Στην δράση αυτή μήνυμα αισιοδοξίας και εγρήγορσης έδωσε και η Αντιδήμαρχος Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη.
Ευχαριστούμε όλους όσους εθελοντικά συμμετείχανε στην δραστηριότητα αυτή του δήμου και στο κάλεσμα του γυμναστηρίου '' ballad center ''
Δείτε το βίντεο:


Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Γυμναστήριο ballad center Λαμία
Karamanli 22 Lamia
Τηλ: 22310 47840 - 6907226426

Web: www.balladcenter.com
Facebook: www.facebook.com/balladcenter.GYM.LAMIA.­GYMNASTHRIO.GYMNASTIRIO
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCweyn4jlXrhnq1Ti0QdkOeQ?spfreload=10

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη