Σπουδαία νίκη για την παραμονή του στη Volleyleague πανηγύρισε ο Γ.Σ.Λαμία

Καθοριστική η στήριξη του κόσμου.
Σπουδαία νίκη για την παραμονή του στη Volleyleague πανηγύρισε ο Γ.Σ.Λαμία. Για την 3η αγωνιστική των play out νίκησε τη ΜΕΝΤ με 3-0 στο Χαλκιοπούλειο. Τα σετ του αγώνα: 25-20, 25-23 και 25-13.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στη Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη (22/4).
Βαθμολογία
1. Γ.Σ.Λαμία 21 (30-56)
2. ΜΕΝΤ 19 (26-59)
3. ΑΕΚ 11 (22-61)
H ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία θα παραμείνει στη Volleyleague.

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Βλαχόπουλος, Γκιρτζίκης, Χήρας, Γκιμαράες, Μίσιτς, Καββαδάς / Τσαδήμας (λ), Μαδούρας
ΜΕΝΤ (Φίνος): Χατζηηλιάδης, Κλέρσεντ, Μπίσετ, Νεζίρης, Παπαϊακώβου, Σακόγλου / Κνάπεκ (λ), Αντωνιάδης (λ) Παντίρης, Χρυσάφης, Μάντζιος, Αντιφάκος

Ο τεχνικός της Λαμίας, Θανάσης Κατσιγιάννης είπε: «Αυτό που θέλαμε σήμερα ήταν να νικήσουμε και να πάρουμε καθαρό τρίποντο. Παίξαμε καλά, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Είχαμε μία δυσκολία στο πρώτο σετ, αλλά καταφέραμε και το ανατρέψαμε κι αυτό ήταν σημαντικό για εμάς. Παίξαμε καλύτερα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και νικήσαμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδος γιατί έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ πως θα ανταποκριθούμε και στη συνέχεια».

Ο λίμπερο της Λαμίας, Θοδωρής Τσαδήμας, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και υπήρχε μεγάλη ένταση. Σήμερα περιορίσαμε τα λάθη μας και καταφέραμε να δείξουμε κάτι καλό. Ο κόσμος έδωσε για άλλη μία φορά το παρών, μας στήριξε και μας ώθησε στη νίκη. Όσον αφορά τη ΜΕΝΤ, φάνηκε σε καλή κατάσταση αλλά την πιέσαμε αρκετά με το σέρβις μας, την πιέσαμε στην υποδοχή, την οδηγήσαμε στο να κάνει εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Καθοριστική ήταν η παρουσία του κόσμου και η θερμή στήριξή του.
 lamiavolley.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη