Άμφισσα: Ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία


Στα πλαίσια της Περιφερειακής συνεργασίας Περιφέρειας - Επιμελητηρίων και Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, με την απονομή βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν, η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας τη Δευτέρα 11 Μαΐου. 
 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας - Εξωστρέφειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ.Βουρδάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ.Μίχος, οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ο Περιφερειακός Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Π.Στ.Ελλάδας. Στο χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας ανέφερε ότι η εφαρμογή ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου σε εθνικό επίπεδο, με βασικό πυλώνα το τρίπτυχο καινοτομία - εξωστρέφεια - επιχειρηματικότητα είναι μονόδρομος. Στην συνέχεια αφού συνεχάρη όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους, την συνεργασία τους και την διάκρισή τους, κάλεσε τους νέους που οραματίζονται μια άλλη Ελλάδα, με τις καινοτόμες προτάσεις, ιδέες και πρωτοβουλίες τους, να ανοίξουν νέους δρόμους στα αδιέξοδα που διανύουμε σήμερα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΕΜΠΟΡΙΟ,ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ) 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη