Acoustic Live της Anneke Van Giersbergen την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης

Anneke Van Giersbergen LIVE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2015
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ



Η Made Of Stone Productions σε συνεργασία με την Trailblazer Records παρουσιάζουν "An acoustic evening with Anneke Van Giersbergen (NL)".
Η μακρόχρονη πορεία της Anneke Van Giersbergen και οι αμέτρητες καλλιτεχνικές συνεργασίες της την καθιστούν μία σπάνια περίπτωση μουσικού, καλλιτέχνιδος και frontwoman.Τον Μαΐο θα βρίσκεται στην Ελλάδα για ένα ολιγοήμερο tour, στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιεί μία στάση στο Tόπο Tεχνών Χώρα, στα Λελέϊκα Υπάτης.
H Anneke van Giersbergen από το 1992 μέχρι και το 2007 αποτέλεσε την τραγουδίστρια των γνωστών The Gathering.

Από μικρή φαινόταν ότι είχε κλίση στη μουσική, καθώς συμμετείχε σε χορωδίες και μόλις στα 12 της δημιούργησε τη δική της μπάντα.Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως με τους Napalm Death, Lawn, Farmer Boys, Ayreon, Giant Squid, Devin Townsend, Moonspell, Globus και Within Tempation.Επίσης, συμμετέχει ως guest σε μια κυκλοφορία των The Human Experimente, σχήμα το οποίο αποτελείται από τους Robert Fripp, John Wetton, Adrian Belew και Maynard James Keenan. Το 2012 η Anneke κυκλοφορεί το απόλυτα επιτυχημένο άλμπουμ της, "Everything Is Changing", και περιοδεύει παγκοσμίως σε πάνω από 25 χώρες.Τέλη 2013 έρχεται το απίστευτο νέο άλμπουμ, "Drive", το οποίο επιβεβαιώνει ότι τίποτα από την πορεία που έχει κάνει η Anneke van Giersbergen δεν είναι τυχαίο...

info:
Παρασκευή 15 Μαΐου 2015
Ώρα έναρξης : 21.30
Τόπος Τεχνών Χώρα, Λελέικα  Υπάτης
Προπώληση εισιτηρίων : Σβούρα Καφεποτορακοπωλείον, Ανδρούτσου 22
Για κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2231051075 και 6936995142.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη