Λαμία: Εποικοδομητική Η Πρώτη Περιφερειακή Εκδήλωση Του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Πέμπτη 14 Μαίου 2015 η η πρώτη περιφερειακή εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του  για ενημέρωση του κοινού και των τοπικών φορέων σχετικά με το έργο του.
Το παρών έδωσαν αρκετοί τοπικοί κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς. Ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Καραϊσκος, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ηλίας Σανίδας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέττας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλ. Διαμαντάρας, η αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Αργύρη καθώς  και επαγγελματίες απο όλη την Στερεά Ελλάδα. Στην ομιλία του ο κ. Μπακογιάννης τόνισε την ανάγκη για πλήρη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Στερεάς Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού.
_MG_0090Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12:30 και για δύο ώρες υπήρξε μια ενημερωτική παρουσίαση ως μια πρώτη άμεση επαφή για τον ΣΕΤΕ με φορείς της Στερεάς Ελλάδας αλλά και διεξήχθη  εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τον τουριστικό κλάδο με  εύστοχες ερωτήσεις και τοποθετήσεις με τους εκπροσώπους του ΣΕΤΕ να δίνουν το στίγμα των στόχων του συνδέσμου με την στενή συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους. Η υγιής  τουριστική ανάπτυξη με γερές βάσεις με μακροχρόνια προοπτική με κοινές προσπάθειες  και δράσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ηλίας Κικίλιας μετέφερε  αισιόδοξο μήνυμα για τον τοπικό τουρισμό, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Βερνίκος έκανε λόγο για μια πρωτοβουλία που πρέπει να έχει άμεσα συνέχεια με δραστηριοποίηση  στηριζόμενη σε σύγχρονες τακτικές marketing  και το διαδύκτιο να έχει τον πρώτο ρόλο, ενώ η υπεύθυνη κ. Α.Κουτσούπη τόνισε την θερμή υποδοχή των επαγγελματιών στην προσπάθεια του ΣΕΤΕ.
_MG_0055 _MG_0131_MG_0042_MG_0085_MG_0136_MG_0162_MG_0172 _MG_0226_MG_0227_MG_0192_MG_0228_MG_0229
Πληροφορίες για το ΣΕΤΕ μπορείτε να βρείτε εδώ www.sete.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη