Δεκαεννέα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Κατασχέθηκαν (2) κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και δενδρύλλιο κάνναβης
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την καταπολέμηση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & Ευβοίας, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & Φθιώτιδας, της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Λιβαδειάς & Λαμίας, των Αστυνομικών Τμημάτων Ορχομενού Βοιωτίας, Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας & Λιδορικίου Φωκίδας, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα και στο Δίστομο Βοιωτίας αντίστοιχα, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους (17) περίπου εκατοστών.
  • Ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Βαγίων Βοιωτίας, για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή. Κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα και (23) φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι για το ένα εκ των ανωτέρω κυνηγετικών όπλων, είχε δηλωθεί η κλοπή του την 12-03-2014 , στο Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων.
  • Δύο (2) ημεδαπές, για απόπειρα κλοπής από οικία στη Χαλκίδα.
  • Τέσσερις (4) αλλοδαποί στη Θήβα, στη Λαμία, στη Χαλκίδα και στο Λιδορίκι Φωκίδας αντίστοιχα, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
  • Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.
  • Εφτά (7) ημεδαποί (δύο στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, δύο στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας, ένας στη Θήβα, ένας στη Λιβαδειά και ένας στον Ορχομενό Βοιωτίας), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, για παράβαση νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη