ΛΑ.Ο.Σ.: Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί στην πραγματικότητα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Επί πέντε χρόνια η Ελλάδα πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο και όσο περνάν οι μέρες τόσο χειροτερεύει η κατάσταση και αυτή την στιγμή έχουμε στριμωχθεί τόσο πολύ που είμαστε λίγο πριν το αδιέξοδο.

Το κακό είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να κάνει αυτή η κυβέρνηση , ποια είναι και που οδηγεί η πολιτική που ακολουθούν ή θέλουν να ακολουθήσουν.

Τελικά θα πρέπει η κυβέρνηση να πει την αλήθεια στον λαό και η αλήθεια είναι ότι : ή μένουμε στο € , αλλά με το € «δεν βγαίνει» με τίποτα. Θα περνάμε όπως περνάμε σήμερα και χειρότερα, θα πεινάμε και  θα είμαστε υποτελείς ή θα κάνουμε το μεγάλο άλμα που σημαίνει ότι επί δύο τρία χρόνια «θα χαθούμε» , «θα λειώσουμε» αλλά στην συνέχεια θα έχουμε ελπίδα και προοπτική και την αξιοπρέπειά μας.

Αν κάποιοι δεν είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα αναγκαστικά θα συμβιβαστούν και ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί σ αυτήν την πραγματικότητα.

                                                                                                 Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                    Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη