Περιοδική φωτογραφική έκθεση με θέμα «Αρχαιολογικοί τόποι της Μακεδονίας» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο 23 Μαίου 2015, ώρα 20.30, εγκαινιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Μ. Ανδρονίκου 6) περιοδική φωτογραφική έκθεση με θέμα "Αρχαιολογικοί τόποι της Μακεδονίας". Η έκθεση, η οποία θα παρουσιασθεί στο αίθριο του μουσείου, από τις 23.05.2015 έως  30.09.2015, περιλαμβάνει 36 φωτογραφίες αρχαιολογικών χώρων από τον φακό 10  φωτογράφων της ομάδας "f 14 -  κοινόν φωτογράφων". 
Δέκα φωτογράφοι εμπνέονται και απαθανατίζουν με το φακό τους αρχαιολογικούς χώρους της Μακεδονίας. Άλλοτε εστιάζοντας σε λεπτομέρειες και άλλοτε οπτικοποιώντας τα αισθήματα και τις εντυπώσεις που προκαλεί  η επαφή με τα αρχαία μνημεία δημιουργούν νέες προσλήψεις του χώρου.
Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων Βόρειας Ελλάδος και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογος με τίτλο «Οι εργαζόμενοι του Πολιτισμού στην κοινωνία»

Είσοδος ελεύθερη.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη