ΛΑ.Ο.Σ.: Θα το κάνουν; Θέλουν; Μπορούν;

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρέπει να καταλάβουμε ότι σήμερα με την υπάρχουσα κατάσταση δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός . Υπάρχει απλά συμβιβασμός . Αυτοί θα δίνουν εντολές και εμείς θα εκτελούμε. Όσο εμείς θα δανειζόμαστε, από αυτούς, θα μπαίνουν και νέοι όροι και νέα δεσμά. Σκοπός  να μας δίνουν λεφτά τώρα για να τους τα ξαναδώσουμε πίσω προς εξόφληση των παλαιών δανείων, να μας δίνουν λεφτά τώρα και να μας πάρουν στο μέλλον την εθνική μας κυριαρχεί και τους πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους.

Επίσης θέλουν μέσω της Ελλάδος να φοβίσουν όλους τους άλλους ώστε κανείς στο μέλλον να μην σηκώσει κεφάλι κανείς να μην τολμήσει να αντισταθεί.

Τώρα πλέον είμαστε όμηροι και θέλουν να μας πείσουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αλλά  κάτι πρέπει να γίνει !

Ο ΛΑ.Ο.Σ. εδώ και δεκαπέντε χρόνια κάνει προτάσεις οι οποίες αν είχαν εισακουστεί , σήμερα η Ελλάδα θα ήταν εξαιρετικά διαφορετική, θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα οικονομικά και κοινωνικά. Τώρα, σήμερα , όλοι συζητούν τις προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ. ( χωρίς βέβαια να αναφέρονται στον ΛΑ.Ο.Σ.) Μετά από χρόνια έρχεται η επιβεβαίωση και αυτό μας δίνει την ικανοποίηση τής επαλήθευσης και του δημιουργού. Αλλά αυτό δεν φτάνει . Ας βρουν , οι κυβερνόντες, το θάρρος να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και ας τολμήσουν ριζοσπαστικές λύσεις. Η μόνη λύση. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Θα το κάνουν ; Θέλουν ; Μπορούν ;

                                                                                                   Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                    Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη