Καλοκαιρινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Στυλίδα!


 Χαλκίδα, 30 Ιουνίου 2015
Καλοκαιρινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Στυλίδα!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει στη κεντρική πλατεία της Στυλίδας το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, ώρες 18:00 – 1:00. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις (κουκλοθέατρο, face painting κ.α.)!! Στο καλοκαιρινό bazaar μπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, παιδικές μπλούζες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο. Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει!
Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσει! Και αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά μας bazaars, μπορείτε να προμηθευτείτε τα είδη του οργανισμού στο http://www.hamogeloeshop.gr/shop/products

Περισσότερες πληροφορίες: Το Χαμόγελο του Παιδιού, Μαρία Τάκα, 2221079788, halkida@hamogelo.gr

Το παζάρι πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Στυλίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη