Μεγάλη Η Ανταπόκριση Των Λαμιωτών Στην Δράση BE MY HERO – Δότης Μυελού Των Οστών

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  «be my hero-γίνε ο ήρωας μου» που γίνεται αυτές τις μέρες στην πόλη της Λαμίας, η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Ήδη από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα της δεύτερης μέρας υλοποίηης της, περισσότεροι απο 250 άνθρωποι έγιναν δότες μυελού των οστών.Η δωρεά μυελού των οστών γίνεται προκειμένου να θεραπευτούν παιδιά με λευχαιμία.
Ο Φωνογράφος μίλησε με την κ. Κική Λεγάκη,  εμπνεύστρια της μοναδικής αυτής πρωτοβουλίας αλλά και με τους συνεργάτες της και εθελοντές όπου δήλωσε οτι η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη. Βασικότερο όμως είναι ότι ενημερώνονται και συνειδητοποιημένα γίνονται δότες για έναν τόσο σημαντικό σκοπό.
_MG_0051
Αυτά ήταν και τα λόγια της. Ότι ο κάθε δότης γίνεται ήρωας, αφού τα παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και αγωνίζονται για την ζωή τους, είναι ήδη ήρωες!
Εκτιμάται ότι μέχρι αύριο βράδυ (Σάββατο 20/6/2015) που ολοκληρώνεται η δράση, περισσότεροι απο 500 πολίτες θα έχουν γίνει δότες. Οπότε όσοι δεν έχετε πάει, προλαβαίνετε! Είναι για καλό σκοπό!!!
Δείτε τις φωτογραφίες
(Φωτογραφίες Άρης Μαρτάκος/ARoTro Adv)
_MG_0037_MG_0028_MG_0016_MG_0024  _MG_0003 _MG_0021_MG_0026   _MG_0009 _MG_0008

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη