Την παρατησαν με τα μωρά της. Τα μωρά της τα έφαγαν αλεπούδες. Εκείνη σώθηκε και ψάχνει σπίτι...

Λήδα. ΄Ενα πολύ ταλαιπωρημένο σκυλάκι που ήθελε να ζήσει. ΄Ενα απίστευτο κοριτσάκι που δύο φορές ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο.Βρέθηκε να περιφέρεται σε ένα ρέμα ένα μάτσο κόκαλα καλυμμένη από ψύλλους και τσιμπούρια. Μόλις είχε γεννήσει με τις αλεπούδες να έχουν φάει τα μωρά.Μεταφέρθηκε στην Αθήνα και πλέον ψάχνει το παντοτινό της σπίτι.
Tσα!!!Νάμαι και εγώ. Είμαι πλέον Αθηναία!!!!! Τι πως καλέ? Βρισκόμουν σε ένα χωριό στην Πελοπόννησο στους Γαργαλιάνους και καθώς βολόδερνα με γράπωσαν και με έφεραν Αθήνα!! Με πήγαν λοιπόν στο γιατρό με εξέτασαν, με κάνανε καλά, με εμβολίασαν, με τσίπαραν, με στείρωσαν και μου είπαν πως είμαι πια κορίτσι για σπίτι (με τους καλούς μου τρόπους, τα πιάνα μου και τα γαλλικά μου). Από τα αλώνια στα σαλόνια δηλαδή.Με λένε Λήδα είμαι δύο ετών περίπου, μεσαίου μεγέθους (προς μικρό),ζυγίζω μόνο 17 κιλά,δεν λερώνω στο σπίτι και δεν γαυγίζω άνευ λόγου και αιτίας ,λατρεύω τα χάδια και είμαι πολύ φιλική με τα άλλα σκυλάκια και φυσικά με τους ανθρώπους!!! Είμαι μια πανέμορφη ημίαιμη ποϊντερίτσα που ψάχνει οικογένεια αναλόγων προσόντων. Θα δοθώ (με πόνο ψυχής) με συμβόλαιο υιοθεσίας και δέχομαι ΜΟΝΟ σοβαρές προτάσεις. Τηλ. επικοινωνίας 6974557706. Αριθμ.microchip: 941000015697912

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη