ΛΑ.Ο.Σ.: Να μην γίνει το δημοψήφισμα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Από την πρώτη στιγμή ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρόεδρό του Γ. Καρατζαφέρη και μετά από απόφαση των οργάνων του δήλωσε ότι το δημοψήφισμα δεν χρειάζεται και πρέπει να αποτραπεί. Τίποτα δεν θα προσφέρει , είναι στείρο και μόνο κακό θα κάνει. Κάθε μέρα που περνάει δικαιωνόμαστε . Θα το ζητάμε συνεχώς από όλους μέχρι την τελευταία στιγμή. Να μην γίνει το δημοψήφισμα.

Το μόνο ορατό αποτέλεσμα μέχρι αυτή την στιγμή είναι ότι ο λαός έχει ήδη πολωθεί, έχει διχασθεί και  οι τράπεζες κλειστές και το μέλλον αβέβαιο  και το ερώτημα παραμένει : ποιο το όφελος ; Και την Δευτέρα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα πάλι θα έχουμε πρόβλημα.

Υπάρχει πρόσφατα , δημοκρατικά εκλεγμένη  από τον λαό κυβέρνηση . Αυτή η κυβέρνηση (του ΣΥΡΙΖΑ) είναι υποχρεωμένη να αναλάβει το σύνολο των ευθυνών της και να πάρει τις όποιες αποφάσεις ( για αυτό την εξέλεξε ο λαός ) και στην συνέχεια , λαμβάνοντας υπ όψιν το αποτέλεσμα αυτών των αποφάσεων ο λαός θα κρίνει την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές
                                                        

                                                                                                   Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.
                                                                                     Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη