ΛΑ.Ο.Σ.: ΠΡΟ–ΣΟ–ΧΗ ! Η πλ. Συντάγματος εύκολα μπορεί να γίνει πλατεία Ταρχίρ!

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μας έλεγαν ότι μετά από ένα δημοψήφισμα που θα εκφράσει την ομοψυχία του Ελληνικού λαού θα μπορούσαν να διαπραγματεύονταν με μεγαλύτερη δύναμη. Η αλήθεια είναι ότι με την εξαγγελία του δημοψηφίσματος ο Ελληνικός λαός διχάσθηκε . Ότι χειρότερο! Και τώρα ,

Να ψηφίσω ναι ; Γιατί ; Τι σημαίνει το ναι ; Πλήρη υποταγή στην ΕΕ και στην ευρωζώνη ; Και πως θα το χειριστεί το «ναι» η κυβέρνηση ; Δεν μας το λέει κανείς.

Να ψηφίσω όχι ; Γιατί ; Τι σημαίνει το όχι ;  Δεν μας το λέει κανείς. Και τι θα γίνει την επόμενη μέρα του «όχι» ; Και αυτό κανείς δεν μας το λέει.

Μήπως είναι καλύτερα να μην γίνει το δημοψήφισμα ; και αν γίνει μήπως είναι καλύτερα να μην πάω να ψηφίσω ; Την απόφαση θα πρέπει να την πάρει η πριν από πέντε μήνες , από τον Ελληνικό λαό, εκλεγμένη κυβέρνηση.

Στις 17  Ιουνίου συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος ενάντια στους δανειστές και τους θεσμούς. Στις 22 Ιουνίου συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο €. Στις 26 Ιουνίου συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος αναρχικών – κομμουνιστών ενάντια της Ε.Ε. Στις 29 Ιουνίου συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος κατά της πρότασης των δανειστών.

ΠΡΟ – ΣΟ – ΧΗ ! Η πλ. Συντάγματος εύκολα μπορεί να γίνει (από τους ειδικούς…) πλατεία Ταρχίρ!... Πολύ εύκολα !                                                             

                                                                                                   Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη