Κάποτε έρχεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων ενός λαού

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη.
27-6-2015



"Κρείττον ένα φίλον έχειν πολλού άξιον, ή πολλούς μηδενός αξίους".Ανάχαρσις 6ος. π.χ αιώνας.
Σε πλήρη μετάφραση "Καλύτερα να έχεις έναν άξιο φίλο παρά πολλούς που δεν αξίζουν τίποτα".
και
Παραφράζοντας κάποια άλλη ρήση του, αναφέρω τα παρακάτω.
Οι Δανειστές είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν.
Ανάχαρσις, Σκύθης ηγεμόνας & φιλόσοφος

Καλημέρα σε όλες/ους.
Από σήμερα  θα δούμε τα σαχλοκάναλα που από τις αρχές της δεκαετίας του 90α μέχρι και χθες, να αφηνιάζουν γιατί ένα παιδί 40 χρονών έβαλε γυαλιά σε όλους τους  προηγούμενους και πιο προηγούμενων από τους προηγούμενους κυβερνόντες  και αξιωματούχους, και θα επιστρατεύσουν τους πιο ακραίους και φανατικούς να τους συμπαρασταθούν για να πυροβολήσουν τον Ελληνικό λαό με ΦΟΒΟ. Θα το καταφέρουν;.
Επίσης,
Αυτόν τον ρόλο θα τον αναλάβει η πέμπτη φάλαγγα;. 1ον.Των ΑΔΩΝΙΑΔΩΝ και -ΠΑΓΚΑΛΙΑΔΩΝ και 2ον. Οι κάθε λογής ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΡΤΙΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΠΑΤΣΟΛΟΓΟΚΡΑΤΙΑ  και όλα τα εις κραταιά  ...ΚΡΑΤΙΑ  που κατάφεραν να φτωχοποιήσουν την ΧΩΡΑ να την ρίξουν στον γκρεμό και να διώξουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στα πέρατα του κόσμου. Θύμα και η οικογένεια μου. Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ όσο ζω και υπάρχω.
Το θέμα είναι!. Πόσο θα φοβηθεί ο κόσμος στις μπούρδες τους και πόσο θα τσιμπήσουν στην ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ τους για ΔΙΑΧΑΣΜΟ ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;.
Αυτή την ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ και τον  ΔΙΑΧΑΣΜΟ ή την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΛΟΓΙΑ την καλλιεργούσαν αξιωματούχοι με την ίδια νοοτροπία για την εδραίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και την κράτησαν 400 χρόνια. Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε...
Προσωπικά δίνω συγχαρητήρια αυτόν τον νέο άνθρωπο που του αξίζει η θέση του ΗΓΕΤΗ.
Βέβαια δεν περιμένω από τους συντηρητικούς και τους παλαιοκομματικής νοοτροπίας να το δεχθούν. Να είναι καλά όμως και να χαίρονται τον μαζοχισμό τους.
Δημήτρης Μπουντουτσίδης
Υ.Γ1. Ένας από αυτούς που πίστεψε ότι οι νέοι με τις σύγχρονες σκέψεις και τα νέα μυαλά από οπουδήποτε χώρο και εάν προέρχονται νοιάζονται μόνο για το συμφέρον του τόπου τους, της χώρας τους και του έθνους τους και όχι του προσωπικού τους συμφέροντος και της προσωπικής τους κακιάς φιλοδοξίας.
 Υ.Γ2. Φίλος δημόσιο πρόσωπο, που πάντα μάχεται στις δύσκολες στιγμές. Για το εν λόγω άρθρο μου, ανέφερε τα παρακάτω και τα υπερμάχομαι, συμμερίζομαι και προσυπογράφω.  
«ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΗΠΗΣΕΙ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ, Η ΛΕΞΗ ΦΟΒΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ... ΔΕΙΛΙΑΣΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ... ΕΧΘΡΟ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!»


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη