Blogtrotters 2015 Thessaloniki Goes Viral! Σε 7,5 εκατομμύρια παγκόσμιο κοινό 150 χώρες σε 24 ώρες

Trending topic η Θεσσαλονίκη, o Όλυμπος και το Discover Greece μέσα από τις εικόνες και ιστορίες που αναμεταδίδουν 45 bloggers σε όλο τον κόσμο 
 
Ήδη από τη δεύτερη ημέρα του Blogtrotters 2015 στην Θεσσαλονίκη και στον Όλυμπο, τα impressions έχουν πλέον ξεπεράσει τα 7,5 εκατ. και τους 1,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες στα social media. Οι εικόνες και οι προτάσεις εμπειρίας στη Θεσσαλονίκη και τον Όλυμπο και τα διθυραμβικά σχόλια των Bloggers, εξαπλώνονται σαν ιός στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι bloggers ανακάλυψαν τη γαστρονομική ιστορία της Θεσσαλονίκης και μέσα από μία πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων στις υπαίθριες αγορές της, ήρθαν σε επαφή με την παλιά και νέα Θεσσαλονίκη και την πολυσυλλεκτική της κουζίνα.

Την ίδια στιγμή, οι Βlogtrotters που βρίσκονται στον Όλυμπο, επισκέφτηκαν τους αμπελώνες ενός παραδοσιακού οινοποιείου στη Ράχη της Πιερίας όπου δοκίμασαν τοπικές ποικιλίες κρασιού και τοπικές γεύσεις. Τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν ορεινή πεζοπορία στις διαδρομές του Ολύμπου και απόλαυσαν την παραθαλάσσια περιοχή της Πιερίας με τα καταγάλανα νερά της.

Επόμενη στάση, η επίσκεψη σε επιλεγμένους δημιουργικούς χώρους της Θεσσαλονίκης ενώ τους περιμένει κι η εξωτική Χαλκιδική για ένα μοναδικό beach party & η πρόταση του ελληνικού καλοκαιριού όπως μοναδικά προσφέρει η Χαλκιδική. 
Πρωταθλήτριες χώρες:
Πρωταθλήτριες στο engagement αναδείχθηκαν η Γερμανία, η Αμερική, η Αγγλία και φυσικά... η Ελλάδα με την απήχηση αυτού να μεταδίδεται σε πάνω από 150 χώρες παγκοσμίως, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη