Το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι» του Καβάφη

Όποιος πάει να ψηφίσει, είναι καλό να διαθέσει μόνον 21 λεπτά περίπου και να ακούσει την ανακολουθία των προηγούμενων. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να μη μας αδικείτε εμάς τους οπαδούς του ΟΧΙ και για  την ανακολουθία τους, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ εμείς  αλλά ΑΥΤΟΙ.

Ζητώ συγνώμη για την ενόχληση, ξέρω ότι σας κουράζω και μπορεί να μη σας ενδιαφέρει η σκέψη μου, όμως νοιώθω υποχρέωση ως  πολίτης για μία φορά ακόμη να το κάνω. Ίσως είναι  η τελευταία ενόχληση.  
Το Βιντεο της ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ που ΠΡΕΠΕΙ να  δείτε!: http://youtu.be/ZYGx924PMgU
Φίλες και φίλοι,  

Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη
3-7-2015

Δεν ξέρω εάν η ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ  κερδίσει αυτή τη μάχη (και σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ τον απλό ψηφοφόρο), αλλά κάποιοι από μας  δεν αντέχουμε άλλο το ΨΕΜΑ και την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην συνέχιση της ΦΑΒΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν μπορεί να μας πιέζουν με το πιστόλι στον κρόταφο κάθε φορά που διακυβεύονται τα συμφέροντα της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,  –τουλάχιστον σε ότι με αφορά, δεν το αντέχω- «ή τάν ή επί τάς». Δεν ξέρω εάν στο ΟΧΙ της μείωσης των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, της αύξησης του Φ.Π.Α,  των φόρων στην ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και των φόρων στην ΤΟΥΡΙΣΜΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ   στο οποίο  (ΟΧΙ) ανήκω και εγώ θα είναι και η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού (όμως το επιθυμώ). Αυτό που ξέρω, είναι ότι θα αγωνιστώ  (δια μέσου των μέσων  που διαθέτω) μέχρι την ώρα του αποτελέσματος αυτής της μάχης.

Πίστευα από τις αρχές της δεκαετίας του 90α και συνεχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόταν  η  διαφορετική Πολιτική Σκέψη και είμαι οπαδός αυτής της διαφορετικής Τακτικής  και Στρατηγικής που οι σημερινοί αξιωματούχοι τουλάχιστον μέχρι σήμερα διαθέτουν. Δυστυχώς, λυπάμαι που το αναφέρω και  στεναχωρώ τους φίλους μου, οι  προηγούμενοι κατά την άποψη μου δεν  διέθεταν Στρατηγικές για τα συμφέροντα των ψηφοφόρων της συντριπτικής τους πλειοψηφίας και της Χώρας,  παρά μόνον των ολίγων και αυτό  είχε ως αποτέλεσμα  να εξυπηρετούνται  μόνον τα συμφέροντα αυτών των  ολίγων.

Κάθε αναγνώστης ίσως πιστέψει ότι όλα αυτά τα γράφω με φανατισμό, ενημερώνω όμως ότι  είμαι αρκετά μεγάλος και με αρκετή  εμπειρία να έχω αυτό το κουσούρι.

Πάντως προτιμάω ή με την ασπίδα νικητής ή πάνω στην ασπίδα πεθαμένος  που έλεγαν και οι μανάδες της Σπάρτης.

Σε ότι με αφορά  δεν δειλιάζω στα ψευτοδιλήμματα τους, στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και στον ΦΟΒΟ που επενδύουν, σε  αυτή τη μάχη θα πορευτώ μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Τουλάχιστον θα είμαι ήσυχος με τους προγόνους μας που δεν γονάτισαν στον εχθρό (ναι για μένα εχθρός είναι  η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ  οι ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ και η ΦΑΒΛΟΚΡΑΤΙΑ). Η καταπίεση, ο φόβος και η τρομοκρατία ποτέ δεν ήταν της αρεσκείας μου, καθώς  και το ΒΟΛΕΜΑ.

Αφού  τα συμφέροντα των  ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ δεν ταυτίζονται με τα δικά μου και συνεχίζουν να με τρομοκρατούν, θα  το πάω και εγώ το ΟΧΙ μου μέχρι τέρμα.

**Από εδώ και κάτω όσοι ενημερωθήκατε από το επισυναπτόμενο είναι το ίδιο κείμενο.

Φυσικά δεν είμαστε οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Φυσικά για μας τους υποστηρικτές του ΌΧΙ  τα μνημόνια δεν είναι «ευτυχία και ευλογία».

Φυσικά  εμείς οι υποστηρικτές του ΌΧΙ δεν επιδιώκουμε δανεικά που έχει ως αποτέλεσμα την αφαίμαξη των εσόδων των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων  και την στέρηση των μισθών και  συντάξεων των λαών της Ευρώπης για να καρπώνεται η αλλοδαπή και  εγχώρια ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Φυσικά εμείς οι υποστηρικτές του ΟΧΙ είμαστε αντίθετοι με  μείωσης των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, των ΜΙΣΘΩΝ, της αύξησης του Φ.Π.Α,  των φόρων στην ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και των φόρων στην ΤΟΥΡΙΣΜΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .

Φυσικά εμείς οι υποστηρικτές του ΟΧΙ δεν γουστάρουμε τις υποδείξεις των ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ και των ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ που επιχειρούν να  επιβάλλουν τον υπουργό της αρεσκείας τους .

Φυσικά εμείς οι υποστηρικτές του ΟΧΙ είμαστε ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με τα προσχεδιασμένα όπως  από το VIDEO  μπορεί κάποιος να ανιχνεύσει, εάν γνωρίζει να αναλύει.

Τέλος,
Εάν εμείς οι υποστηρικτές του ΟΧΙ για τα ανωτέρω «Φυσικά…» κάνουμε λάθος, τότε από την πλευρά μου ζητώ συγνώμη και θα ασχοληθώ μόνον με τα του οίκου μου.

Καληνύχτα σας

Δημήτρης Μπουντουτσίδης    

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη