ΛΑ.Ο.Σ.: Η Ελλάδα κινδυνεύει! Ας σοβαρευτούμε. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινήσαμε από μία αψυχολόγητη ενέργεια , την προκήρυξη δημοψηφίσματος. Δυστυχώς αυτή η ενέργεια από πολιτική παρωδία τείνει να εξελιχθεί σε τραγωδία για τον Ελληνικό λαό. Δυστυχώς ο φανατισμός μεγαλώνει (καλλιεργείται έντεχνα από κάποιους) και είθε να μην φτάσει στα όρια του διχασμού γιατί ο διχασμός σκοτώνει.

Είθε να επιτευχθεί άμεσα κάποια συμφωνία . Είθε να μην φτάσουμε την Κυριακή στο δημοψήφισμα. Αν την Κυριακή γίνει το δημοψήφισμα την Δευτέρα ξεκινάει μία μαύρη περίοδος για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει καμία προοπτική εθνικής ανάπτυξης είτε επικρατήσει το «ναι» είτε επικρατήσει το «όχι» Από την Δευτέρα και μετά έρχονται τα δύσκολα ,τα πολύ δύσκολα. Και τα δύσκολα πέρα από τα οικονομικά προβλήματα περιλαμβάνουν και κινδύνους από Τουρκία , από Σκόπια, από Αλβανία , από λαθρομετανάστες και ο νοών νοείτω.

Ας το καταλάβουν , τόσο μεγάλα και τόσο κρίσιμα προβλήματα δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει η όποια μονοκομματική κυβέρνηση . Μετά την Κυριακή , πριν ή μετά από βουλευτικές εκλογές θα πρέπει να σχηματισθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Το ταχύτερο δυνατόν.

Η Ελλάδα κινδυνεύει! Ας σοβαρευτούμε. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

                                                     

                                                                                                   Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                     Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη