«Δημοψηφίσματα δύο», του Γιώργου Σμοκοβίτη


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΔΥΟ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
1ο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ:
ΟΛΟΥ του ΛΑΟΥ, που το καταλαβαίνει ΟΛΟΣ ο Λαός την ΚΥΡΙΑΚΗ πριν την ΚΑΛΠΗ:
Ερώτημα:
ΜΕΣΑ στην Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.) και στο ΝΑΤΟ ή «ΕΞΩ με νέους συμμάχους τούς φίλους Αλβανία και Τουρκία και με τη Βουλγαρία μέσα στην Ενωμένη ΕΥΡΩΠΗ;»
Ψηφίζεις: ΝΑΙ – ΟΧΙ (Μόνο στα καθαρά Ελληνικά)

2ο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ:
ΜΟΝΟ της Κυβέρνησης και ΜΟΝΟ για όσους έλληνες καταλαβαίνουν Αμερικάνικα για την ... Δευτέρα ΜΕΤΑ την .... κάλπη:
Ερώτημα:
«REFORMS FOR THE COMPLETION» μαζί ΚΑΙ «PRELIMINARY DEBT SUSTAINABILITY». ΣΕ ΑΥΤΟ καλείται ο ... «λαός» να πει ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Πολύ ... «καθαρό», που το ... καταλαβαίνουν όλοι.
Ψηφίζεις:  Ως «αμερικανάκι» στην ίδια γλώσσα του ερωτήματος NOYES
                    Ως Έλληνας ΝΑΙ – ΟΧΙ
Άμα κατάλαβες τί ψήφισες στα ... Αγγλικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την Κυριακή..., έλα να μου το πεις Ελληνικά με τη «μέθοδο άνευ διδασκάλου για ταχύρρυθμη εκμάθηση αποτελεσμάτων Δημοψηφίσματος», τη Δευτέρα πρωί με το ... σερβίτσιο με τα χρυσά κουτάλια των συνταξιούχων του χωριού, που θα μοιράζουν στην ... κάλπη.


Εγώ «λαός» είμαι. ΕΤΣΙ τα καταλαβαίνω, ΕΤΣΙ τα λέω στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ άμα γίνω «εξουσία» θα τα λέω αλλιώς με τη γλώσσα της «νόθας αριστερής» και «των επαναστατών με την έτοιμη Εξουσία στο ΙΔΙΟ σύστημα» ή της «ψεκασμένης Δεξιάς» για να ασκώ εξουσία «ως πρώην αντιεξουσιαστής» σε όσους θα ζητάω να ψηφίσουν για... «REFORM COMPLETION» και «PRELIMINARY DEBT» στη γλώσσα ΣΥΡΙΖΑ και  ΑΝΕΛ κι όχι για «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ» στη γλώσσα όλων των Ελλήνων από Δομοκό μέχρι Μαλεσίνα, σε κάθε πόλη και χωριό σε όλη την Ελλάδα.
Ποιος σέβεται ΛΑΟ, Νοημοσύνη του και Αξιοπρέπεια Εκλογικού Σώματος δεν χρειάζεται Δημοψήφισμα να το καταλάβουμε, αρκούσαν και ΟΛΕΣ οι μέχρι τώρα εκλογές με απλή σύγκριση για το ΜΕΤΑ από αυτές.

Καλή ψήφο συμπολίτες στα ... Ελληνικά.
Καλή «REFORMS» και καλή «PRELIMINARY» στη γλώσσα του Δημοψηφίσματος που την καταλαβαίνει μόνο ο ... «Κυβερνητικός λαός», που ξέρει τη γλώσσα της «εθνικής κυριαρχίας των μεταναστών μιας Καθαρής Αριστεράς προς τη νόθα και πρώτη φορά... ψεκασμένη... Αριστερή που εσύ την καταλαβαίνεις μετά την κάλπικη .... εορτή».
Πάρε ή απόρριψε λοιπόν τζάμπα μια ... «PRELIMINARY» σου την Κυριακή, να δούμε σε ΠΟΙΟΥΣ θα την δώσεις τη ... Δευτέρα... για ... μετάφραση... ή έστω στη Στυλίδα πουχει καλούς «ερμηνευτές» της γλώσσας πολιτικών παραστάσεων για το ... λαό...

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη