Και Άλλες Δράσεις Σχεδιάζει Ο Δήμος Λαμιέων Για Την Στήριξη Των Οικογενειών

Θα συνεχιστούν οι δράσεις από τον  Δήμο Λαμιέων  για την στήριξη των οικογενειών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, η Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Βίβιαν Αργύρη στον ραδιοφωνικό σταθμό lamifm1.
Συγκεκριμένα, εκτός από τα ροδάκινα που θα μοιραστούν σήμερα 31/8/2015 σε οικογένειες της Λαμίας, τις επόμενες μέρες θα διανεμηθούν δωρεάν και άλλα φρούτα. Οι δράσεις αυτές όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν γίνονται στα πλαίσια στήριξης των δικαιούχων της κάρτας σίτισης του Προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης ενώ τις επόμενε μέρες θα ανακοινωθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες.
Αναφορικά με  τους δικαιούχους:
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των ροδάκινων που τους αναλογεί, επιδεικνύοντας:
1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Α.Δ.Τ.)
2. Κάρτα αλληλεγγύης
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ του Δήμου Λαμιέων στα τηλέφωνα 22310 66160 και 22310 67201.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 και της ΚΥΑ με αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης – Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη