ΛΑ.Ο.Σ: Το αποτέλεσμα είναι στα χέρια του Ελληνικού λαού.



ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Προχθές από τους ….. πολύ  σκληρούς ακούσαμε ότι «από την ΕΕ δεν είναι να φύγουμε διότι δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα» «ούτε από το € αυτή την στιγμή» «το μεταναστευτικό τώρα το προσεγγίζουμε πλέον υπεύθυνα» «έχει γίνει αυτοκριτική , λάθη έγιναν» και από κάποιον που μέχρι τώρα τον θεωρούσαν γραφικό και τώρα μας τον παρουσιάζουν σαν ……. μεγάλο πολιτικό ακούσαμε ότι «θα πηγαίναμε σε πτώχευση αλλά επεδείχθη ένα μεγαλείο από την Μέρκελ και μας εχαρίσθη η πτώχευση» !

Όλοι προσκυνούν . Όλοι συμβιβάζονται . Άλλος διαπραγματεύεται την είσοδο του στην βουλή , άλλος την έξοδο του από την φυλακή, άλλος την εμφάνισή  του και την προβολή του από τα συστημικά ΜΜΕ . Κάτι δίνουν , κάτι παίρνουν.

Μόνος αδιαπραγμάτευτος ο ΛΑ.Ο.Σ. . Μόνος εναντίον όλων. Τον καταδιώκουν, τον πολεμούν τον συκοφαντούν, τον εξαφανίζουν όλοι. Δύσκολος ο αγώνας , αλλά ωραίος αγώνας. Όσο πιο δύσκολος τόσο πιο ωραίος ! Αγωνιζόμαστε για την πατρίδα και αυτό για εμάς είναι αρκετό, είναι το πάν  και μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Το αποτέλεσμα ; Το αποτέλεσμα είναι στα χέρια του Ελληνικού λαού. Εσύ θα σκεφτείς , θα κρίνεις, θα συγκρίνεις και θα αποφασίσεις. Και θα ψηφίσεις. Όμως ο καθ ένας θα πρέπει να ξέρει ότι « ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά από την απομάκρυνση εκ της κάλπης …..»

                                                                                                 Θ. Τουσιάδης

                                                                                        Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ

                                                                                          Στερεάς Ελλάδος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη