Γιουβέτσι σουπιάς
Υλικά
1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
3 φρεσκα κρεμμυδακια
1 ξερο κρεμμυδι
μισο ματσακι ανιθο
4 ντοματες τριμενες
1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
αλατι
πιπερι μαυρο
λιγο μπουκοβο
ελαιολαδο
300 gr κριθαρακι
Εκτέλεση
Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα
Σβηνουμε με το τσιπουρο
Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι
typos.com.cy