Γιουβέτσι σουπιάς
Υλικά
1 μεγαλη σουπια καθαρισμενη και κομμενη σε κυβους
3 φρεσκα κρεμμυδακια
1 ξερο κρεμμυδι
μισο ματσακι ανιθο
4 ντοματες τριμενες
1 ποτηρακι του κρασιου τσιπουρο
αλατι
πιπερι μαυρο
λιγο μπουκοβο
ελαιολαδο
300 gr κριθαρακι
Εκτέλεση
Τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια με το λαδι, ριχνουμε τη σουπια και τα μαραινουμε για λιγη ωρα
Σβηνουμε με το τσιπουρο
Προσθετουμε το αλατοπιπερο, τον ανιθο και την ντοματα
Παιρνει μια βραση μεχρι να εξατμιστει το τσιπουρο και ριχνουμε το αναλογο βραστο νερο για το κριθαρακι
typos.com.cy
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας τη γνώμη σας
Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.