ΛΑ.Ο.Σ.: Ο λαός ψήφισε και ότι ψηφίσεις έχεις . . .

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το τι θα επακολουθούσε μετά τις εκλογές οι κυβερνόντες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το ήξεραν , ήταν μέτρα ήδη αποφασισμένα, αλλά δεν το έλεγαν. Εμείς το  φωνάζαμε αλλά κανείς δεν ήθελε να μας ακούσει. Έτσι τώρα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχοντας το άλλοθι της ψήφου του Ελληνικού λαού έδωσε στη δημοσιότητα το πολυνομοσχέδιο με όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα για να προχωρήσει το ταχύτερο στην ψήφισή του και να απελευθερώσει τις δόσεις της πρώτης αξιολόγησης.

Υπέρμετρες αυξήσεις φόρων στα εισοδήματα μικρομεσαίων επαγγελματιών, αγροτών, ιδιοκτητών εκμισθωμένων ακινήτων, μισθωτών και συνταξιούχων. Η επιβολή της αύξησης της φορολόγησης των αγροτών και της προκαταβολής φόρου θα επιβληθούν, όπως έχουν ψηφιστεί, και μάλιστα αναδρομικά. Ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και ιδιοκτήτες ακινήτων θα έχουν την... φορολογική μερίδα του λέοντος και πιθανολογείται  πως σε 2 χρόνια θα έχουν καταργηθεί οι επικουρικές συντάξεις και οι κύριες συντάξεις θα είναι το πολύ 300 με 400 ευρώ!

Το ερώτημα είναι ποιος θα αντισταθεί στην προτεινόμενη και προαποφασισμένη αντιλαϊκή πολιτική ; ποιος θα προτείνει μέτρα που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο  των μνημονίων ; Η ΝΔ που αυτήν την κρίσιμη περίοδο ασχολείται με τα εσωκομματικά της ; Η Φώφη ; ο Ποτάμης ; ή ο Λεβέντης ; η μήπως οι νοσταλγοί του Στάλιν και του Χίτλερ ;

Ο λαός ψήφισε και ότι ψηφίσεις έχεις. . . . . . .

                                                                                                Θ. Τουσιάδης

                                                                                        Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ

                                                                                          Στερεάς Ελλάδος.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη