Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Δέκατο βιωματικό σεμινάριο στη Λαμία, το Σάββατο 14/11


Tο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο διοργανώνει 13 βιωματικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, με θέμα την αγωγή υγείας σε θέματα διατροφής, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την αγωγή υγείας σε θέματα διατροφής».

Τα σεμινάρια υλοποιούνται από εξειδικευμένους σε θέματα διατροφής επιστήμονες και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς παιδιών και εφήβων. Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, το δέκατο βιωματικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, το Σάββατο 14/11, κατά τις ώρες 09:30-14:30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο (Σίφνου & Αιγίνης). 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την αγωγή υγείας σε θέματα διατροφής» μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση http://gematodiatrofi.hua.gr/.
 
 
 
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη