Επισκέψεις Σχολείων στην Έκθεση Φωτογραφίας «Πολυτεχνείο 1973» στη Λαμία

Επισκέψεις Σχολείων στην Έκθεση Φωτογραφίας «Πολυτεχνείο 1973»
Εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν από την πρώτη μέρα λει-τουργίας την έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Πολυτεχνείο 1973" που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,
Μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Κωσταλεξίου από το 5ο Λύκειο Λαμίας,  το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας κ.α. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ακόμα και από τον ίδιο τον Φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργο με τον οποίο συναντή-θηκαν .
Παράλληλα δεκάδες πολιτών επισκέπτονται κάθε μέρα την έκθεση κατά τις απο-γευματινές ώρες λειτουργίας της, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες επισκέψεις και από άλλα σχολεία της περιοχής.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης σε επισκέψεις σχολείων κυρίως αποφασίστηκε η έκθε-ση παρατείνει τη λειτουργία της για μία ακόμη ημέρα και  θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου λόγω προγραμματισμένων επισκέψεων.




















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη