Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ερέτρια Ευβοίας για κυκλοφορία παραχαραγμένων 50ευρων

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στην Ερέτρια Ευβοίας, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων
Κατασχέθηκαν δύο (2) αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (50) ευρώ
Συνελήφθησαν άμεσα χθες (10-11-2015) το μεσημέρι στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, δύο (2) υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 29 & 42 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε περίπτερο ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στο Βασιλικό Ευβοίας, χρησιμοποιώντας αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονόμισμα, ονομαστικής αξίας (50) ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ενημέρωσε για το περιστατικό την Αστυνομικές Αρχές και στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων στην περιοχή, εντοπίστηκε στην Ερέτρια το ανωτέρω όχημα στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι και συνελήφθησαν.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν προβεί νωρίτερα, στην αγορά προϊόντων από δύο (2) εμπορικά καταστήματα στο Βασιλικό και στην Ερέτρια αντίστοιχα, με τη χρήση και στις δύο περιπτώσεις, αμφιβόλων γνησιότητας χαρτονομισμάτων, ονομαστικής αξίας (50) ευρώ.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα εν λόγω χαρτονομίσματα, καθώς και τα προϊόντα που αγοράστηκαν με αυτά, τα οποία βρέθηκαν εντός του οχήματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη