Ο Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού στην Ε.Α.Α.Σ. Φθιώτιδος

Λαμία 13 Νοεμβρίου 2015
    Στα πλαίσια περαιτέρω συντονισμού των αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού για τις κάθε μορφής επικείμενες κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντες στον απροκάλυπτο, ωμό και επαναλαμβανόμενο εμπαιγμό της κυβερνήσεως, πρωτίστως στον οικονομικό τομέα αλλά και την γενικότερη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων, από πολλών ετών και σε όλους τους τομείς, με αποτέλεσμα την οικονομική και κατ’ επέκταση ηθική και όχι μόνον, εξαθλίωση των αποστράτων αλλά και εν ενεργεία Στελεχών των  Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αντιπρόεδρος  της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού  (Ε.Α.Α.Σ.) της Ελλάδος Υποστράτηγος ε.α κ. Ροζής Βασίλειος την 11 Νοεμβρίου επισκέφθηκε τα Γραφεία του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ., όπου είχε πολύωρη σύσκεψη με τον Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. κ. Μπούρα Βασίλειο, τον Αντιπρόεδρο Ταξίαρχο κ. Τσιλαλή Νικόλαο και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου .

Το Παράρτημα θα συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απαοστράτων κι εν ενεργεία στελεχών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.
   
  Ε . Α . Α . Σ.  
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Όθωνος 1 - Πλατεία Λαού - Λαμία
Τηλ.- fax  2231027854   email:eaas.fthiotidos@gmail.com
www.eaasfthiotidos.webnode.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ' αριθμ. 19

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη