ΛΑ.Ο .Σ.: Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 1912 – 1913 στους Βαλκανικούς πολέμους η Ελλάδα διπλασιάστηκε και αργότερα στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δημιουργήσαμε και ζήσαμε (για λίγο εξ αιτίας της κατάρας του διχασμού) την Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών. Τότε είχαμε ηγέτες τον Ελ. Βενιζέλο και τον διάδοχο Κωνσταντίνο.

Στον Β΄Π.Π. η Ελλάδα έγραψε σελίδες δόξας και ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες της τελικής νίκης. Τότε ηγέτης ο Ιωάννης Μεταξάς.

Σήμερα βιώνουμε την χειρότερη κρίση από το τέλος του Β΄Π.Π. και σήμερα άλλοι λεν ότι οδηγούμαστε προς τον Γ΄Π.Π. άλλοι πάλι λένε ότι ήδη ο Γ΄Π.Π. έχει αρχίσει, σήμερα που η Ελλάδα ζει μια τραγική πραγματικότητα με εκατομμύρια ξένους (ως επί το πλείστον μουσουλμάνους) να ζουν παράνομα και ανεξέλεγκτα στην χώρα και με την εφιαλτική προοπτική για επιπλέον εκατομμύρια να αναμένονται στα επόμενα 1 – 2 χρόνια αν κάτι δεν αλλάξει, σήμερα που οικονομία , κοινωνικά προβλήματα, ανεργία, φτώχεια παν απ το κακό στο χειρότερο και εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό , τον Έλληνα εργαζόμενο η ηγεσία μας, η ηγεσία που πριν από λίγους μήνες ο λαός εξέλεξε είναι …….. ο Προκόπης , ο Αλέξης , ο Πάνος, ο Βαγγέλης, ο Πλακιωτάκης, ο Σταύρος, η Φώφη, ο Λεβέντης , ο Μιχαλολιάκος……..

Ελ. Βενιζέλος, Κωνσταντίνος, Μεταξάς τότε και σήμερα……. Προκόπης και Αλέξης !

Τραγικό !.....

Τι να πούμε ; “Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι” ;

Αυτό το σημερινό κατεστημένο δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου, δεν μπορεί να δώσει λύσεις, δεν πάει πουθενά , οδηγεί σε αδιέξοδο. Χρειάζεται κάτι τελείως νέο. Ένας Εθνικός συναγερμός αδιάφθορων, αγνών, ανιδιοτελών και πάνω απ όλα πατριωτών Ελλήνων.

Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα !



                                                                                                Θ. Τουσιάδης

                                                                                      Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο .Σ

                                                                                              Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη