Χριστουγεννιάτικο Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας παίδων με την επωνυμία 3ο « nireas Christmas cup» διοργανώνει ο Νηρέας Λαμίας

     Γ. Σ  « ΝΗΡΕΑΣ » ΛΑΜΙΑΣ: Χριστουγεννιάτικο Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης κατηγορίας παίδων με την επωνυμία  3ο « nireas Christmas cup» διοργανώνει ο Νηρέας Λαμίας στην Δημοτική πισίνα της πόλης μας το τριήμερο 28 έως 30 Δεκεμβρίου 2015.
    Σε μία δύσκολη στιγμή γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Μέσα από αυτό επιθυμούμε να δοθεί ευκαιρία στους νέους αθλητές, πέρα από την προετοιμασία που κάνουν με τις ομάδες τους για τα επερχόμενα ηλικιακά πρωταθλήματα, να αποκομίσουν εμπειρίες και να γευτούν την χαρά της συμμετοχής, του συναγωνισμού και της ευγενής άμιλλας. .
    Στο 3ο «Christmas cup» θα λάβουν μέρος εκτός από την ομάδα του Νηρέα Λαμίας, ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, ο Ολυμπιακός, o ΠΑΟΚ, ο Ν.Ο.Πατρών, και η ΝΕ Λαμίας.
    Σας ενημερώνουμε πως η τελετή έναρξης θα γίνει την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00μ.μ.
   Η Λαμιώτικη ομάδα στοχεύει στην καθιέρωση του τουρνουά σε έναν Χριστουγεννιάτικο θεσμό για τον χώρο της υδατοσφαίρισης, ευελπιστώντας του χρόνου να μπορέσει να φιλοξενήσει περισσότερες ομάδες στην πόλη μας.
    Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνετε στην Λαμία Διεθνές τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας) και του Σ.Ε.Δ.Υ. (Σύνδεσμος Διαιτητών).
    Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Λαμίας για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου και την Περιφέρεια Στερεάς για την ευκαιρία συνδιοργάνωσης ενός τουρνουά υψηλού επιπέδου.


                                                                         Με τιμή
                                                                    Ο Έφορος του Τμήματος







Γ. Σ  « ΝΗΡΕΑΣ » ΛΑΜΙΑΣ                                           
          ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ : 1998                                                       ΛΑΜΙΑ 24/12/2015
          Δ\ΝΣΗ :ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΥ 1 (ΚΟΛΥΜΒ/ΡΙΟ)                      
Τ.Κ:            35100  ΛΑΜΙΑ
          ΤΗΛ – FAX : 22310-52502                                    
  Ε-ΜΑΙL : nireaslamias@gmail.gr                                        

    

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη