Συνελήφθη 52χρονος στην Στυλίδα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν -73- δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (18-12-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 52χρονο, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
Στο πλαίσιο της έρευνας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 52χρονου, όπου στον αύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (73) δενδρύλλια κάνναβης, καλλιεργημένα σε γλάστρες και στο έδαφος, ύψους από (20) έως (50) εκατοστά το καθένα.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη