Επίδοση αδειών Γάμου σε μελλόνυμφα ζευγάρια από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Την καθιερωμένη τελετή επιδόσεως αδειών γάμου προς τιμήν των μελλονύμφων πραγματοποίησε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου το πρωί το Κέντρο Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως στο Πνευματικό-Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Λαμία.
Οι άδειες γάμου συγκεντρώθηκαν κατά την περίοδο της νηστείας των Χριστουγέννων και τα ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να τις λάβουν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο, ο οποίος τους δέχτηκε στο γραφείο του και τους απηύθυνε τις πατρικές του συμβουλές. Μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας συνεχάρη τους μελλονύμφους που επέλεξαν τον θρησκευτικό γάμο τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη δύναμη η ευλογία του Θεού για κάθε έργο αλλά κυρίως όταν ξεκινάει κανένας να φτιάχνει  την ζωή του μέσα στο λιμάνι αυτό που λέγεται οικογένεια. Τους συμβούλεψε να έχουν πάντα αγάπη μεταξύ τους και ανεπηρέαστοι από τους τρίτους να διαμορφώσουν τη δική τους χριστιανική οικογένεια.
Τέλος ο Ποιμενάρχης μας μαζί με τις 13 άδειες γάμου διένειμε στα ζευγάρια ως ευλογία μια Καινή Διαθήκη και φάκελο με έντυπο υλικό σχετικό με το γάμο και την οικογένεια.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη