ΛΑ.Ο.Σ: Θέλουν να αλλοιώσουν την σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδος

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 
Λαμία 10 Δεκεμβρίου 2015 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σκέφτεται σαν λύση τού προβλήματος τής εισβολής τών λαθρομεταναστών  , την δημιουργία κέντρων ταυτοποίησης (hotspots), στρατοπέδων, ακόμη και οικισμών – χωριών σε όλη την Ελλάδα όπου θα διαμένουν μετανάστες. Θα διαμένουν για πόσο; Κανείς δεν μας το λέει. Και μετά από εκεί τι; Κανείς δεν μας το λέει.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να απαιτήσει από την Ε.Ε. να πιέσει και να υποχρεώσει την Τουρκία οι όποιοι μετανάστες (σε 10 εκατομμύρια υπολογίζονται) φτάνουν στην Τουρκία να σταματούν εκεί, εκεί (στην Τουρκία) να γίνεται η ταυτοποίησή τους και από εκεί , όσοι το δικαιούνται, να στέλνονται και να μοιράζονται στην Ευρώπη. Οι υπάρχοντες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να σταλούν πίσω στην Τουρκία από όπου μας ήλθαν . Να ισχύσει και στην Ελλάδα η ποσόστωση του 2% - 3% όπως σε άλλα κράτη της Ε.Ε. Και βέβαια είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ακόμη και να συζητάει την φύλαξη και τον έλεγχο των εθνικών μας συνόρων από ξένα στρατεύματα.

Ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδος, οι Αντιπεριφερειάρχες – Νομάρχες και οι Δήμαρχοι πρέπει να αντιδράσουν , να αρνηθούν και να αποτρέψουν την με οποιοδήποτε τρόπο εγκατάσταση εκατοντάδων  ίσως χιλιάδων μεταναστών σε οποιοδήποτε χώρο της περιοχής μας γιατί αυτό θα δημιουργήσει τεράστια επιπλέον προβλήματα στην ήδη επιβαρημένη και προβληματική περιφέρεια Στ. Ελλάδος.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Θέλουν να αλλοιώσουν την σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδος με βίαιο εποικισμό από μετανάστες. Πρέπει να τους εμποδίσου

                                                                                                     Θ. Τουσιάδης

                                                                                      Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο .Σ

                                                                                                              Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη