Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για μικρούς και μεγάλους

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για μικρούς και μεγάλους

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας για μικρούς και μεγάλους:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών, είναι γιορτή της ελπίδας για το καλύτερο αύριο, το αύριο της δικαιοσύνης και της αγάπης που συμβολίζει η γέννηση του Θεανθρώπου. Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο δικηγορικός σύλλογος Λαμίας ο οποίος με συνέπεια στηρίζει την καλύτερη απόδοση του δικαίου στην Ελληνική κοινωνία, ο σύλλογος με ενεργή δράση και παρουσία στα κοινωνικά ζητήματα της πόλης και της περιοχής, ο σύλλογος που σήμερα θέλει να είναι δίπλα στα δικά του παιδιά και να τα οδηγήσει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Κι αυτό το πραγματοποιεί με τη βοήθεια της ιστορικής δημοτικής Φιλαρμονικής της Λαμίας που αποτελεί το πολυπληθέστερο στην Ελλάδα, το πολυταξιδεμένο, το πολυβραβευμένο μουσικό σχήμα πού σίγουρα μας κάνει όλους υπερήφανους και που με την καθοδήγηση του εμπνευσμένου μαέστρου Δημήτρη Μαντά, θα μας οδηγήσει μελωδικά στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου. Αφού συγχαρώ το Προεδρείο του συλλόγου μας και ευχαριστήσω τον μαέστρο και τα μέλη της φιλαρμονικής, εύχομαι ολόψυχα σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά προτρέποντας συγχρόνως όλες και όλους να παλέψουμε για να μην λείψει από κανένα παιδί το χαμόγελο και η χαρά. Καλή διασκέδαση.!»

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη