Οι φυσικοθεραπευτές κλιμακώνουν τις αντιδράσεις για τα ποσά που επιβάλλεται να επιστρέψουν στον ΕΟΠΥΥ

Οι φυσικοθεραπευτές κλιμακώνουν τις αντιδράσεις για τα ποσά που επιβάλλεται να επιστρέψουν στον ΕΟΠΥΥ, λόγω των ληστρικών μέτρων rebate & clawback.
Ο Π.Σ.Φ καλεί τα μέλη του σε αγωνιστική συσπείρωση για την προετοιμασία δυναμικών κινη-τοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα και ζητά την κατανόηση των ασφαλισμένων για το ενδεχόμενο της αναστολής της συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ.
Ο ΠΣΦ καλεί σε συστράτευση τα κινήματα των ασθενών, των ασφαλισμένων και των συντα-ξιούχων, καθώς παρ’ όλες τις αυξήσεις στις παρακρατήσεις του κλάδου υγείας που επιβλήθη-καν στους πολίτες, οι παρακρατήσεις δεν φτάνουν στο κλάδο της υγείας, με αποτέλεσμα ο δημόσιος φορέας υγείας-ΕΟΠΥΥ να μην χρηματοδοτείται επαρκώς και οι υπηρεσίες υγεία συ-νεχώς να υποβαθμίζονται.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών αντιδρώντας στην επιβολή των καταστροφικών μέτρων του rebate & clawback, στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ φυσικοθεραπευτές, που υποχρεώνει σε ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΑ-ΤΟΣ και την μείωση της πραγματικής τιμής της φυσικοθεραπευτικής συνεδρίας από τα 15 στα 4 ευρώ, καλεί τα μέλη του σε έκτακτες γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα για να εξετα-στεί το ενδεχόμενο αναστολής της σύμβασης συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ , θεωρώντας ότι αν είναι να παρέχεις την εργασία σου και τις υποδομές σου και να μην αμείβεσαι, καλύτερα να μην συνεργάζεσαι.
Ο αφανισμός του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας δεν είναι ενδεχόμενο, είναι πλέον πραγμα-τικότητα.

Το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο, Η ΥΓΕΙΑ, στην Ελλάδα του 2015 έχει πάψει να προ-στατεύεται και θεωρείται πολυτέλεια.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ             ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη