Υλικά
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 400 γραμμάτια πατάτες μικρές
- 3 κλωναράκια θυμάρι ψιλοκομμένο
- 3–4 μπουτάκια κοτόπουλου*
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Προθέρμανε το φούρνο στους 280 βαθμούς.Πλύνε πολύ καλά τις πατάτες και χωρίς να τις ξεφλουδίσεις τοποθέτησε τες σε μια γάστρα. Από πάνω πρόσθεσε το κρεμμύδι και ρίξε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και ελαιόλαδο.
Πάναρε τα μπουτάκια με αλάτι και πιπέρι και από τις δυο πλευρές και συμπλήρωσε τα στη γάστρα. Ψήσε για 30 περίπου λεπτά, μέχρι το κοτόπουλο να ροδίσει και η πατάτες τα τρυπιούνται ελαφρά με ένα πιρούνι ή όσο περισσότερο μπορεί να θέλεις και καλή απόλαυση!
* αν τα μπουτάκια είναι σχετικά μεγάλα χώρισέ τα στα δύο, σε κοπανάκι και καπάκι.
Πηγή: marymary
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας τη γνώμη σας
Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.