Ανεξάρτητοι Έλληνες: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα

Ανεξάρτητοι Έλληνες
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα
Ημέρα χαράς, αγαλλίασης και αισιοδοξίας η ημέρα των Χριστουγέννων.  Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος, με σεβασμό και κατάνυξη εορτάζουμε την ενσάρκωση του Θείου Λόγου. Η γέννηση του Χριστού μας έφερε στον κόσμο την ελπίδα για Δικαιοσύνη, για Ισότητα , για Ελευθερία.
     Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ως ισότιμος εταίρος της Κυβέρνησης, διαμηνύουμε τη πρόθεσή μας να μην αφήσουμε να φθαρεί η πίστη στα ελληνορθόδοξα ιδανικά, αλλά και στην ελπίδα του καλύτερου μέλλοντος. Του μέλλοντος που αξίζει το έθνος μας. Θεμελιώδης υποχρέωσή μας, η επιδίωξη της κατοχύρωσης ενός εγγυημένου επιπέδου αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλον τον ελληνικό λαό. Βασικοί άξονες της πολιτικής μας , η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, η επιστροφή στην ανάπτυξη, η διαφύλαξη των συνόρων μας και η προστασία των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.
Τα φετινά Χριστούγεννα ας αποτελέσουν φωτεινό φάρο, που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου μας, να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση , ώστε να μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους,
γεμάτα Υγεία, Ευτυχία, Προκοπή και Δημιουργία.
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη