ΠΑΣ Λαμία 1964- ΑΟ Χανιά 3-0 (φωτο)


Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016 ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ επικράτησε εύκολα των Χανίων με 3-0 στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο των γηπεδούχων.
Στο 16’ ο Παπαργυρίου έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Διαμαντόπουλου και ο διαιτητής Βρέσκας υπέδειξε πέναλτι. Ο Πίντο το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0 για τη Λαμία.

Στο 52' το 2-0 για τη Λαμία όταν ο Πίντο έκανε το γύρισμα, ο Σιατραβάνης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Καραγιάννη που σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 77' ατομική ενέργεια του Μπαλού που έκανε τη συρτή σέντρα και ο Καραλής που μόλις είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι με πλασέ έκανε το 3-0 για τη Λαμία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Βρέσκας του Συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους Τσιαμπάση Χρήστο από Κοζάνη και τον Δεμερτζή Χρήστο από την Πέλλα. 4ος ο Κοσικίδης Συμεών από την Αθήνα.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (69’ Μπαλού), Πίντο, Σιατραβάνης (75’ Καραλής), Κοτσώνης, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (83’ Μπουλούλης), Λεάντρο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Ρίκκα, Δεινόπαππας (83’ Νύκταρης), Ιωαννίδης, Σάντερσον (86’ Φυντικάκης), Τσούτσης, Μπουζούκης, Καρτσαμπάς (59’ Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν στιγμή να την ενισχύουν.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:















































http://www.lamia1964.gr/2016/01/1964-3-0.html

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη