Μελέτη Αλιευτικού Καταφυγίου Γλύφας



Ύστερα από συνάντηση για ενημέρωση με τον πλωτάρχη του Α'Λιμενικού Τμήματος Γλύφας κ.Καλαμίδα Στέφανο και τον πρόεδρο της Τ.Κ.Γλύφας κ.Παπακωνσταντίνου Γεώργιο είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δρομολόγηση του Αλιευτικού Καταφυγίου Γλύφας στην τελική φάση της έγκρισης της μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αυτό είναι μια όαση ανάπτυξης στο πρόβλημα που τόσα χρόνια αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες με τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα καιρικά φαινόμενα.
Το Αλιευτικό Καταφύγιο σημαίνει την προφύλαξη των σκαφών αλλά και της ίδιας της προβλήτας μιας και ο προστατευτικός του τοίχος θα καλύπτει ένα τεράστιο τμήμα.

Η συνεισφορά του έργου θα είναι πολλαπλά ωφέλιμη .

Ο πρόεδρος της Τ.Κ.Γλύφας δήλωσε:

"Είναι μια δικαίωση των προσπαθειών ενός ολόκληρου χωριού να αποκτήσει το δικό του Αλιευτικό Καταφύγιο.Έχουμε τρέξει όλη την διαδικασία από την ανακοίνωση της μελέτης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξεκινήσει επιτέλους αυτό το τεράστιο έργο.
Είναι μια ανάσα πνοής για το χωριό μας και την ανάπτυξη του και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του σπουδαίου στόχου"


Μπορείτε να δείτε και την σχετική ανάρτηση από τον Οκτώβριο του 2014 όταν έγινε η έγκριση του αλιευτικού καταφυγίου  στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μελέτη Αλιευτικού Καταφυγίου Γλύφας



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη