Το «νέο» και το «νεώτερο», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Το «νέο» και το «νεώτερο».

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

    Συγχαρητήρια στον Νεώτερο Πρόεδρο της «Ν.Δ.».
        Νεώτερο από τον παληότερο Μεϊμαράκη.
        Νεώτερο και από το παληό Μητσοτάκη.


        Ο «νεοκαραμανλισμός» της συμμαχίας Μεϊμαράκη – Καραμανλή – Ντόρας (Μητσοτάκη) ηττήθηκε από τον «νεομητσοτακισμό» Μητσοτάκη – Τζιτζικώστα – Γεωργιάδη . Και οι τρείς νεώτεροι. Και ΗΡΘΑΝ μετά το ... «νέο» του ΣΥΡΙΖΑ ως το «νεώτερο» στη Σκηνή του Πολιτικού Θεάτρου στη χώρα μας. Εχθρός του ... «νέου» το ... Νεώτερο.
    Με διακηρυγμένο το Σεβασμό στον Κων/νο – Ηγέτη – Καραμανλή το «νέο και το παληό» σε συμμαχία για το Μέλλον , αφού οι άνω των 50 ετών της «Ν.Δ.» ψήφισαν ΝΕΟΝ κι' όχι τον «παλαιοκομματικό Μεϊμαράκη». (Χωρίς «Μεϊμαράκειους τσαμπουκάδες Κρήτης») ο Νέος κέρδισε και Κρήτη αλλά και Επαρχία Μακεδονίας και κοσμοπολίτικη Αθήνα.
    Ο «παλαιός Ανδρεϊσμός» μετακόμισε σε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Συνιστωσών και τον μετασχημάτισε σε «πράσινοροζ ΚΟΜΜΑ της αριστεράς» ΣΥΡΙΖΑ με τον ΙΔΙΟ Αρχηγό . Αντίθετα η «Ν.Δ.» άλλαξε Αρχηγό της για να μετασχηματιστεί από «νεοκαραμανλική ενός πορτοκαλί μεσαίου χώρου του ... πουθενά» σε μια ΕΝΩΜΕΝΗ Μεγάλη Ιστορική Παράταξη («Ε.Μ.Ι.Π.») ενός ΚεντροΔεξιού Κόμματος χωρίς «ξεχωριστές συνιστώσες ή κόμματα συνασπισμού» , αλλά από την ΑΡΧΗ στο Νέο Ξεκίνημα με ΑΡΧΕΣ, νέες δομές , εφαρμογές , Σκοπούς. Συγχαρητήρια. Η ανακαίνιση ή αλλαγή θέλει κότσια και ταλέντο είτε στο καλύτερο είτε στο χειρότερο της Εξουσίας. Θα δούμε στην ΠΡΑΞΗ.
Το Μνημόνιο έχει ευτελίσει κάθε Πρωθυπουργό. Ίδωμεν.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη