Μοναδικό εν Ελλάδι στη ... Πρωτεύουσα «παράρτημα» άλλης Περιφερείας και ...Παιδείας, του Γιώργου Σμοκοβίτη

Μοναδικό εν Ελλάδι στη ... Πρωτεύουσα
«παράρτημα» άλλης Περιφερείας και ... Παιδείας.

                             ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
    «Σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από το psifisto.gr μεγάλο μέρος των φοιτητών από όλη την Ελλάδα , θεωρεί την πόλη της Λαμίας ως ιδανικό μέρος για σπουδές ... Έχουμε και κάτι να υπερηφανευόμαστε εμείς οι Λαμιώτες». Από τον «Λ.Τ.» 13-1-2016.
    Υπερηφανευόμαστε γιατί οι ΦΟΙΤΗΤΕΣ μάς θεωρούν την ιδανική πόλη σπουδών. Μακάρι να υπερηφανευόμαστε και για Πανεπιστήμιο της ΣΤΕΡΕΑΣ στην Πρωτεύουσά της . Ευτυχώς υπάρχει το Τμήμα του «άλλοτε Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» γιατί χωρίς Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας δεν θα υπήρχε ούτε αυτό το Τμήμα που έχει μείνει από την ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ , στην Πρωτεύουσα που θεωρούν ΙΔΑΝΙΚΗ για ΣΠΟΥΔΕΣ τους οι ΝΕΟΙ της Ελλάδας . Έστω και ως ... Πανεπιστήμιο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στη ... Πρωτεύουσα ΛΑΜΙΑ , «παράρτημα» του ... Βόλου .Ταπείνωση...
    Άλλωστε , οι Πολιτικοί του Βόλου όχι μόνο «πλούτισαν – αύξησαν» κατά ένα Άριστο Τμήμα το Πανεπιστήμιο Περιφέρειάς τους που το βρήκαν στη Λαμία με ΑΓΩΝΕΣ άλλων , αλλά και για την αξιοποίηση του αεροδρομίου τους προσθέτουν στα επιχειρήματά τους ότι θα εξυπηρετείται από ΑΥΤΟ και η περιοχή της ... Λαμίας...
    Σε πολλά μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι θα αποτελούμε «παράρτημα» της ... Θεσσαλίας «δια των ενεργειών των διορισμένων και εκλεγμένων αξιωματούχων μας στο ... αντιπροσωπευτικό σύστημα» ως ...«παραρτήματος» ΑΛΛΩΝ Περιφερειών ... στη Λαμία.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη